Comentarii (4)

  • Honda a rechemat azi 167,255 Acura TSX ( versiunea europeana Honda Accord )
    Honda a anuntat azi un recall de 167,255 Acura TSX, model identic cu versiunea europeana Honda Accord . Problema a aparut la servo directie care poate pierde fluidul din interior ce se poate reversa pe motor provocand un incendiu . Modelele afectate au fost produse intre 2004 si 2008, fiind echipate cu motorul de 2.4 L benzina . http://www.reuters.com/article/idUSN3018075420100430
    6 4
  • @Alex - ce legatura are un recall facut in SUA cu stirea asta?
    2 1
  • 90%
    nu inghit HONDA.n-ai ce sa le faci...
    3 1
  • Nu strica dar nici nu ajuta initiativa asta...

    Cei de la garda de mediu nu inteleg o iota despre masini , asa ca ramane doar o stire ieftina care are rolul de a mai scoate capul in lume cu Insight ca prea se comunica mult despre Prius si Insight nu e pe nicaieri.

    Cred ca decat sa piarda bani cu mocofanii de la stat, Honda ar putea sa isi caute publicul cu care se potriveste si sa ii puna in masini sa vada ce e aia hibrida. Daca ii pun si un motor cu care sa poti face si o depasire, cred ca putem s amai discutam de Insight,altfel masina asta va sfarsi la fel de ilsutra necunoscuta ca si FR-v; o idee faina dar care nu a folosit mai nimanui.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru