GM creste in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.09.2006
General Motors a inceput sa vanda foarte bine pe piata romaneasca, profiturile companiei crescand cu 90 la suta in luna august.
Vanzarile General Motors in Romania au crescut, in luna august, cu 90 la suta, datorita rezultatelor foarte bune obtinute in aceasta perioada de Opel si Chevrolet.

In primele opt luni ale anului 2006, au fost comercializate 6.681 de autovehicule Opel, in crestere cu 107 la suta comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent (3.227 autovehicule Opel comercializate in primele opt luni ale 2005). La aceasla crestere au contribuit in mare parte modelele Astra Classic cu un total de 3.305 de unitati si o crestere de 197 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, noul Astra cu 1.401 de unitati si o crestere de 86 la suta si modelul Corsa cu 883 de unitati si o cresteri de 89 la suta.

Vanzarile de la sfarsitul anului vor fi sustinute si de o serie de lansari de noi modele pe piata romaneasca (in luna octombrie): noul Opel Corsa, noul Chevrolet Epica si noul SUV Chevrolet Captiva, primul model Chevrolet disponibil cu motorizari diesel.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru