GM nu cumpara Chrysler

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.03.2007
Vineri va fi termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare pentru Chrysler. Un lucru se stie sigur: GM nu va cumpara compania americana.

Oficialii General Motors au afirmat ca nu vor depune o oferta pentru Chrysler, divizia americana a grupului DaimlerChrysler.

Astfel, in cursa pentru compania americana raman numai fonduri de investitii si un furnizor de componente auto. Decizia GM de a nu depune o oferta pentru Chrysler vine ca urmare a faptului ca grupul american nu are nevoie sa isi extinda capacitatile de productie.

Ofertele pentru Chrysler, al patrulea mare constructor auto de pe piata Statelor Unite, urmeaza sa fie inaintate pana vineri bancii de investitii JPMorgan Chase, consilierul DaimlerChrysler in procesul de vanzare a diviziei americane, anunta Mediafax.

Cei care au ramas in cursa pentru achizitionarea Chrysler sunt furnizorul canadian de componente auto Magna International, impreuna cu firma de investitii Ripplewood, si fondurile de investitii Cerberus Capital Management, Blackstone si Centerbridge.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru