GM Romania, pe val

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 03.11.2006
General Motors Romania, importatorul marcilor Opel si Chevrolet pe piata autohtona, a inregistrat vanzari colosale in primele zece luni ale anului 2006.
Daca gigantul american General Motors trece printr-o perioada de criza, importatorul general pe piata autohtona a marcilor Chevrolet si Opel, GM Romania, estimeaza ca vanzarile cumulate pentru cele doua marci au trecut de 145 mlioane de euro.

Cifrele financiare arata ca s-au livrat nu mai putin de 14.600 de unitati in primele zece luni ale anului. Tinta de vanzari pentru acest an se ridica la 18.500 de automobile, o crestere cu 70% mai mare fata de anul precedent.

Cea mai importanta crestere a fost inregistrata la Opel, unde vanzarile au crescut cu 100%. Principalul motor al cresterii a fost inregistrat de noul model lansat pe piata, Aveo, care a trecut de 3.000 de unitati in primele zece luni ale anului. Practic, General Motors Romania s-a confruntat cu imposibilitatea de a satisface intreaga cerere existenta pe piata. Cel mai bine vandut model Opel a fost Astra Clasic care a insumat peste 40% din vanzarile totale.

GM Romania va vinde prin distribuitorul Autoglobus din Timisoara si marca Saab, acesta devenind primul dealer din retea cu trei marci in showroom.
Pentru anul viitor GM Romania urmareste dublarea cifrei de afaceri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru