GM si-a revenit din criza

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.06.2007
Intalnirea anuala a actionarilor a stabilit noi prioritati: progres, Proton si reducerea costurilor destinate redresarii.

Rick Wagoner, boss-ul de la General Motors, a avut numai lucruri bune de anuntat dupa intalnirea actionarilor gigantului american.

Intalnirea actionarilor GM, care a avut loc ieri, a facut un bilant al starii de fapt in care se afla compania americana. Se pare ca GM a iesit din perioada critica in care s-a aflat de ceva timp si chiar planuieste sa relanseze ofensiva pentru primul loc pe piata mondiala.

Rezultatele financiare inregistrate de GM au facut posibil ca gigantul american sa poate investi circa 2,2 miliarde de dolari in acest an. Al doilea obiectiv al actionarilor este continuarea discutiilor cu autoritatile malaeziene pentru preluarea companiei Proton.

Avand in vedere ca producatorul american a inregistrat progrese, una dintre prioritati este reducerea costurilor de restructurare a companiei, care s-au ridicat anul trecut la 4,8 miliarde de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru