GM tinteste 1 milion de unitati in China

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 05.09.2007
Gigantul american si-a propus sa vanda acest numar de masini pe piata chineza in 2007.

General Motors anticipeaza ca va depasi in premiera in acest an nivelul de un milion de vehicule vandute in China. "Consideram ca avem mari sanse sa depasim pentru prima oara un milion de unitati, pe o piata unde vanzarile anuale totale se ridica la circa 8,5 milioane de unitati'', a declarat vicepresedintele GM Asia Pacific, Nick Reilly.

GM a comercializat anul trecut 876.747 de vehicule pe piata chineza, unde face investitii anuale de circa un miliard de dolari si lanseaza noi modele."Concurenta extrem de intensa din China continua sa afecteze marjele de profit, in conditiile in care producatorii de automobile sunt nevoiti sa reduca preturile", a spus Reilly. El a estimat ca pretul automobilelor vandute in China va scadea anul viitor cu 4-5%, comparativ cu declinul de circa 7% consemnat in 2007.

Reilly a mai spus ca GM va majora si productia din India, la 220.000 de vehicule pe an, pana in trimestrul al treilea al anului 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru