GM va face un nou Daewoo

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.07.2007
Americanii vor investi 6 miliarde de dolari pentru a relansa marca coreeana. Principale noutati sunt un nou design si o noua tehnologie.

Gigantul american va investi circa 6 miliarde de dolari in urmatorii ani in compania coreeana Daewoo. Investitiile vor fi absorbite in dezvolarea tehnologica si a designului de pe viitoarele modele Daewoo.

Michael Grimaldi, seful GM Daewoo, a declarat ca producatorul coreean reprezinta un punct strategic foarte important in cadrul imperiului GM. Daewoo va marsa pe segmentul mini, unde vor aduce o serie de modele noi, destinate a fi exportate in tarile cu piete auto aflate in expansiune.

"Vom investi resursele noastre atat in design cat si in organizarea diviziei de inginerie. Cautam sa dezvoltam mai multe modele de mici dimensiuni care vor fi exportate in diverse regiuni ale lumii in urmatorii ani”, a spus Grimaldi.

GM va creea in Coreea de Sud un centru de testare, cercetare si dezvoltare, care va avea 2.500 de ingineri angajati sa lucreze la noile modele Daewoo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru