Golf 4, tuning alb-negru

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.01.2007
Nemtii de la Europrojekts au imaginat un Golf 4 imbracat in haine elegante in nuante alb si negru. Rezultatul este cel putin interesant.

Ceea ce o sa va oferim astazi este dovada faptului ca un kit de tuning simpatic si eficace nu trebuie neaparat sa reprezinte schimbari impresionante la nivel estetic. Iar cand autorii sunt germani (baietii de la Europrojekts), totul ajunge la stadiul de arta auto.

Baza de lucru a fost un Golf 4. Modificarile? Cea mai vizibila este partea frontala imprumutata de la Bora plus un spoiler de origini necunoscute insa care se incadreaza perfect in peisaj. Daca pana acum toate elementele insirate in descriere au fost albe, trecem pe negru, unde ies in evidenta jantele Dynatech de 18 inch, oglinzile retrovizoare Projektzwo si plafonul fumuriu.

Comentarii (6)

  • gropi...
    Fereasca sfantul sa iei o groapa de 1-2 cm in golful asta, la ce distanta e intre anvelopa si evazajul aripilor...
    1 0
  • gropi??
    asta e facuta pentru strazi, nu pentru trasee off road ca orasele din romania. in germania nu prea cunosc oamenii notiunea de groapa
    1 0
  • reformulez
    fereasca sfantul sa iei o curba cu viteza si sa se aplece masina nitel ca se intampla acelasi lucru ca si la denivelarile de care ziceam. :)
    Chiar mi se pare ca este numai un show-car, in nici un caz functionala, nici macar pe traseu.
    0 0
  • valanga
    referitor la ce ai scris mai sus
    prietene , daca si asta se apleaca in viraje inseamna ca loganului ii iese roata prin aripa cand vireaza.ce dreaq ma asta are amortizoarele de parca zici ca si-a sudat pe direct vreo bucata de fier.
    0 0
  • ovidiu
    golf alb negru
    golf 4 ma de ce nu golf 5
    0 0
  • frumos tare imi place da asta nui pentru romania
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru