Goodyear a primit premiul pentru inovatie in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.12.2008
Compania Goodyear a primit un premiu pentru inovatie de la Federatia de Afaceri din Luxemburg datorita unei noi tehnologii implementate in pneurile OptiGrip.

Goodyear a primit un premiu pentru inovatie de la Federatia de Afaceri din Luxemburg pentru noile sale pneuri OptiGrip. Acestea au fost dezvoltate la centrul tehnic Goodyear din Luxemburg si beneficiaza de tehnologia SmartWear.

Anvelopele prevazute cu tehnologia SmartWear sunt create pentru a oferi o aderenta mai buna pe timp de ploaie si pentru a evita acvaplanarea de-a lungul duratei de viata a pneului. Pneurile dezvalui o noua suprafata de rulare pe masura ce prima suprafata exterioara este inlaturata in timpul uzurii.

“Cred ca noua tehnologie Goodyear SmartWear va schimba felul in care oamenii percep pneurile si ii va face pe acestia sa aprecieze tehnologia investita in anvelope. Este o onoare pentru Goodyear sa primeasca acest premiu prestigios.”, a declarat Joe Zekoski, seful departamentului de dezvoltare globala a companiei Goodyear.

Federatia de Afaceri din Luxemburg a fost fondata in 1918 si este compusa din peste 500 de companii care isi impatasesc cunostintele pentru a imbunatati elementele economice, industriale, financiare si sociale din lume.

Premiul pentru Inovatie Industriala a fost prezentat pentru prima data in 1983. Goodyear este una dintre cele mai mari companii producatoare de anvelope.

Via | GoodYear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru