GPS-ul l-a dus pe calea ferata!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.01.2007
Un german a avut incredere totala in sistemul GPS al masinii sale si a ramas blocat intre sinele unei cai ferate.

Un sofer german a urmat intocmai indicatiile sistemului GPS pe care il avea montat in masina, fara a fi foarte atent la indicatoarele de circulatie si la configuratia soselei. Rezultatul: germanul s-a trezit pe sinele de cale ferata.

Barbatul de 46 de ani se indrepta spre Bremen, in nordul Germaniei, cand vocea GPS-ului sau l-a indemnat sa vireze la stanga. Deoarece sistemul de navigatie prin satelit i-a dictat acest lucru, soferul a invartit volanul masinii sale insa s-a trezit blocat pe sinele unei cai ferate. Din fericire pentru acesta, incidentul a fost observat de ceilalti participanti la trafic care au anuntat autoritatile, astfel ca trenurile de viteza care trebuiau sa treaca prin acel punct au fost blocate pe traseu pana cand o echipa de interventie a eliberat calea ferata de masina germanului.

Comentarii (4)

  • tattae
    marfa de GPS
    tot ochii si eventual o intrebare de genul "nu va suparati incotro este...." te scot din ceva anume.
    0 0
  • Catalin C.
    "nu ne suparam"
    Si raspunsul la intrebarea "nu va suparati incotro este...." va consta in: "Nem todom ".

    GPS este un sistem de asistare a deplsarii nu de conducere propriu-zisa. Neamtul de mai sus ca si camionagiii britanici care au intrat intr-un rau pentru ca au ignorat indicatoarele de drum in lucru... isi merita soarta.
    0 0
  • mare-i gradina !!!
    primele 3 intrebari care le pun angajatii microsoft, celor care telefoneaza la online help, sint: 1. ati bagat calculatorul in priza? 2. ati apasat pe butonul power? 3. ati deschis monitorul? Statisticile spun ca astfel se rezolva 95% din cazuri(sic!). Se pare ca prostia de pe taramul fagaduintei a trecut oceanul cu stop in Europa... :(
    0 0
  • GPS
    ok nu sunt perfecte mai dau erori de multe ori din cauza semnalului GPS slab dar chiar sa ajungi pe calea ferata nu cred ca se poate Nici macar I-go care are destul de multe erori de harti (experienta proprie( nu cred ca ar fii capabil sa te duca taman pe calea ferata fara sa fii chiar idiot sa nu te uiti pe unde mergi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru