Grande Punto se innoieste usor

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.01.2007
Fiat a anuntat cateva modificari usoare legate in principal de echiparile disponibile pentru Grande Punto.

Dupa 465.000 de exemplare vandute in toata lumea in mai putind e doi ani, Grande Punto se innoieste. Avand in vedere faptul ca modelul italian a depasit asteptarile in vanzari, nu era nevoie de o schimbare radicala, astfel ca Fiat a anuntat doar cateva schimbari de calibru usor: cateva imbunatatiri in nivelurile de echipare si o crestere a pretului in medie cu 1%.

Principala noutate este faptul ca gama Grande Punto a fost impartita in doua familii de echipare: Confort Life (care cuprinde echiparile Base, Active, Dynamic si Emotion) si Sport Life, care inglobeaza echiparile Speed si Sport. In ceea ce priveste imbunatatirile de echipare, climatizarea manuala este acum inclusa in serie incepand cu echiparea Active iar roata de rezerva de dimensiuni normale apare in serie pe toate nivelurile de echipare.

Daca nu va multumeau nuantele exterioare, Fiat a rezolvat aceasta problema propunand trei noi dotari si eliminand alte trei. Astfel isi fac aparitia in premiera nuantele Albastru "Aviatore Felice", Gri "Prezioso" si Gri "Pessimo Umore".

Clientii pot opta si la interior pentru cateva materiale si nuante noi.

Pe de alta parte, Grande Punto Speed cu cinci usi dispune acum de doua versiuni noi: 1.4 benzina/77 CP si 1.3 Multijet/75 CP. Acestea dispun de spoilere diferite, proiectoare de ceata si pneuri 185/65R15 cu jante din aliaj cu 10 spite.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru