Greva de la Dacia continua si astazi

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 25.03.2008
Liderii sindicali de la Dacia au anuntat ca greva va continua pana cand patronatul le va onora cererile.

Angajatii de la Dacia Pitesti au intrat astazi in cea de-a doua zi de greva generala, sindicalistii afirmand ca oferta de majorare salariala inaintata cu o zi in urma de administratia uzinei nu aduce nimic nou fata de cea de saptamana trecuta si ca asteapta sa fie contactati pentru noi negocieri, informeaza Mediafax.

"Suntem pregatiti pentru o greva pe un termen care depinde numai de raspunsurile administratiei. Deocamdata asteptam sa fim contactati pentru a discuta. Noua oferta pe care patronatul v-a prezentat-o este de fapt oferta veche pe care ei ne-au aratat-o la sfarsitul saptamanii trecute si care ne-a determinat sa intram in greva. Suntem pregatiti pentru orice discutie realista. Deocamdata, dupa ce am declansat greva, asa ceva nu a fost", a declarat, marti, Nicolae Pavelescu, liderul sindicatului Dacia Renault.

Potrivit liderilor sindicali, miercuri va fi primul termen al procesului intentat sindicatului de catre administratia uzinei, care a contestat in instanta legalitatea grevei generale.

Directorul de comunicare al Dacia Renault, Liviu Ion, a declarat ca administratia societatii este deschisa in continuare negocierilor cu sindicalistii.

Comentarii (3)

  • Bravo baieti
    pana nu va da, sa nu munciti, ca n-au incotro pana la urma
    0 0
  • AndreiRN
    Cine nu vrea nu munceste
    Ar trebui sa inceapa angajarile de inlocuitori la Dacia ca oricum cei in greva sunt deja compromisi si nu ar mai trebui primiti inapoi.Ar fi asa de interesant sa se mute productia partial in India.
    0 0
  • ALX CT
    @AndreiRn
    Da!Ai dreptate! Ar trebuie sa se mute productia in India si cu ocazia asta sa te i-a si pe tine ca poate scapam de oameni ca tine care inca iubesc ideea de sclavism si probabil ti-ar fi placut sa vezi cum cei de la Renault le-ar baga pumnul in gura angajatilor protestatari si le-ar zice "inapoi la munca cainilor".Dupa care o ducem prost mai vine care unu ca tine si ne mai "scuipa",ori esti copil ori esti patron de spui prostii de astea.Va salut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru