Grupul VW o duce bine

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 01.11.2006
Grupul Volkswagen a inregistrat cifre financiare aflate intr-o crestere semnificativa in primele noua luni ale anului, consolizandu-si pozitia la nivel global.
Primele noua luni ale anului 2006 au fost foarte bune pentru constructorul german Volkswagen. Rezultatele financiare arata o crestere semnificativa a vanzarilor respectiv veniturilor companiei.

Cresterea vanzarilor trece de cifra de 10% ajungand la un numar de 4,3 milioane de unitati vandute. Veniturile au crescut cu 11%, in timp ce profitul operational pentru produse speciale a crescut, de asemenea, cu 62 procente, pana la 3 miliarde de euro.

Chiar daca concurenta pentru Volkswagen s-a intarit serios in ultimul an, noile modele lansate de producator au fost foarte bine vandute si au reprezentat principala cauza a cresterii la nivel global. Principalele atu-uri ale grupului Volkswagen au fost evidentiate de ascensiunea marcii Skoda si profitabilitatea constanta inregistrata de Audi. De asemenea, divizia Volkswagen Autovehicule Comerciale a inregistrat o crestere imensa ajungand la 41 milioane euro profit operational, fata de doar un million inregistrat anul trecut. Punctele mai slabe, cum ar fi marca Seat au intrat intr-un process de redresare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru