Hakaze in Second Life

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.02.2007
Mazda a lansat modelul Hakaze si in lumea virtuala a jocului Second Life. Conferinta oficiala de prezentare a modelului va avea loc pe 15 februarie pe insula virtuala Nagare.

Celebrul joc Second Life, spatiu virtual care imita foarte bine viata reala, si-a imbogatit colectia de masini cu cea mai noua aparitie Mazda, conceptul Hakaze. Conceptul va putea fi condus pe soselele virtuale ale insulei Nagare, parte componenta a Second Life.

Laurens van den Acker, director al Departamentului de Design Mazda a declarat ca Hakaze este expresia unui nou limbaj in design denumit Nagare. “Nagare inseamna miscare, energie si frumusete, inseamna conexiune, iar Second Life reprezinta una dintre cele mai interesante platforme interactive ale Internet-ului. Ne place foarte mult ideea de a oferi oamenilor sansa sa conduca in realitatea virtuala cel mai nou prototip realizat de noi”, a declarat van den Acker.

La randul sau, Peter Birtwhistle, designer in cadrul Departamentului de Design al Mazda Motor Europe a declarat: "Hakaze si Second Life se potrivesc perfect. Hakaze este un vehicul modern, tip crossover compact, care ofera senzatiile unui roadster, iar insula Nagare va fi un loc ideal pentru ca oamenii sa poata conduce virtual acest prototip, comunicand in acelasi timp intre ei si bucurandu-se de surprizele care ii asteapta.”

Second Life a luat fiinta in 2003 si a fost creat de compania americana LindenLab.

Portalul este un continent virtual 3D care are in prezent aproximativ 3 milioane de “locuitori” din intreaga lume. Este una dintre cele mai dinamice “tari” virtuale, gazduind in fiecare moment aproximativ 15.000 de utilizatori.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul http://www.secondlife.com/. Mazda Motor Europe a declarat ca va organiza o conferinta virtuala pe insula Nagare in data de 15 februarie 2007, ora 16.00, pentru a lansa prototipului Hakaze. Pentru a participa la aceasta conferinta de presa trebuie sa va inregistrati la adresa mazda-press@mazdaeur.com pana la data de 12 februarie ora 10.00.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru