Hamann F430 Spider, ce Ferrari!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.05.2007
Va prezentam frumusetea unui Ferrari Spider, imbracata in echipamentul tehnologic de la Hamann.

Baietii de la Hamann, casa de tuning germana, nu se dezmint nicioadata, iar cand in ecuatie mai intra si un Ferrari, atunci se intampla adevarate miracole.

De data aceasta a venit randul modelului Ferrari F430 Spider sa fie luat la intrebari de specialistii germani si a rezultat o adevarata bijuterie. Spider tunat de Hamann a primit un kit discret care sa optimizeze setarile aerodinamice.

Un spoiler frontal si unul pe spate au fost adaugate la exteriorul lui Spider. Toate componentele exteriorului adaugate de casa germana se gasesc in doua optiuni, in ceea ce priveste materialele din care sunt folosite. Clientii pot opta pentru fibra de sticla sau pentru fibra de carbon atasata pe o stuctura de kevlar, material de zece ori mai rezistent ca otelul. Clientii vor putea opta pentru jante de 19 sau jante de 20 inch.

La capitolul tehnica, s-a adaugat un pachet de 50 de cai putere, ajungandu-se la un total de 540. De asemenea, a fost conceput un nou sistem de evacuare de inalta performanta.

Va lasam sa admirati o galerie foto cu bijuteria Ferrari slefuita de Hamann.

Comentarii (4)

  • nonamer
    pe stanga jenti negre pe dreapta albe??:))
    0 0
  • cedrik
    haha
    buna observatie..nu-i virtual? :)))
    0 0
  • observatie suplimentara
    jenti au model diferit, nu doar culoare....
    nu-mi pare a fi virtual...asa e modelu...tre sa repet de multe ori, pana imi intra bine in cap...
    0 0
  • florin
    ce sa mai zici
    super masina o adevarata bijuterie pe roti cei de la ferari nu se dezmint niciodata iar daca mai e si turnata jos palaria.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru