Hamann se ocupa de BMW X5 si Ferrari 612 Scaglietti

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.05.2007
Casa de tuning Hamann a dezvoltat pachete de performanta pentru BMW X5 si Ferrari 612 Scaglietti

Tunerul german Hamann a prezentat la Salonul Auto Tuning World Bodensee din Germania cele mai noi realizari ale sale: Ferrari 612 Scaglietti si a doua generatie a SUV-ului BMW X5.

Cel mai sportiv SUV de pe piata a primit de la tunerul german un pachet nou de performanta care va fi regasit pe versiunea de 3.0 litri benzina si diesel si pe cea V8 de 4.8i. Pachetul vine cu noi elemente aerodinamice, cu suspensii imbunatatite, cu modificari ale elementelor de interior si noi performante ale motorului.

Pentru o putere mai mare Hamann a adaugat un ECU Motronic reprogramat care ofera 14 cai in plus pentru versiunea 3.0i. Versiunea diesel a motorului de 3.0 litri a primit si ea un plus de putere oferind acum 265 de cai si un cuplu motor de 600 Nm. Versiunea de top, 4.8i, a primit inca 18 cai putere. La exterior Hamann a instalat noi spoilere fata si spate si jante cu dimensiuni cuprinse intre 20 si 23 de inch.

Modificarile suferite de Ferrari 612 Scaglieti sunt minore. Nota agresiva este data de buza spoilerului fata si de pragurile laterale.

Comentarii (1)

  • MISTO X5-UL
    STIAM CA BMW-UL ESTE MISTO SI ESTE MASINA DURABILA DAR ASTIA AU FACUT-O MAI BELEA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru