Harley-Davidson a ajuns si in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.09.2007
La Salonul International Auto de la Bucuresti, Harley-Davidson se va lansa oficial pe piata din Romania.

Harley-Davidson intra oficial luna aceasta pe piata romaneasca prin intermediul primului dealer autorizat din tara. Inaugurarea Harley-Davidson Bucuresti va avea loc pe data de patru octombrie 2007, in cadrul Salonului International de Automobile Bucuresti.

Harley-Davidson Bucuresti va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare. Prin intermediul dealer-ului autorizat, clientii vor avea acces si la o selectie de piese de schimb originale, precum si la o gama larga de imbracaminte din colectia Motorclothes.

Stuart Farrell, director International Direct Markets in cadrul Harley-Davidson Europe a declarat: “Harley-Davidson nu produce doar motociclete, este o emblema a Americii, un adevarat simbol al libertatii. Esenta Harley-Davidson este placerea de a calatori si puterea care vine din forþa si individualitatea pe care brand-ul o inspira. Stim ca si in Romania sunt multi pasionati, dornici sa incerce senzatia de libertate.

De aceea suntem acum aici, in Bucuresti, reprezentati oficial de un dealer profesionist.”

Primul showroom Harley-Davidson va fi deschis in Bucuresti pe strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, pana la sfarsitul acestui an, insa exista planuri de a inaugura un alt showroom la cele mai inalte standarde în 2008.

Bogdan Bucurescu, general manager Harley-Davidson Bucuresti a adaugat: “Suntem foarte incantati ca am fost selectati de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputatie in Romania si promitem ca vom fi mai mult decat un simplu dealer. Vom dezvolta programe speciale pentru proprietarii de Harley-Davidson din Romania. Acestea vor include asocieri la initiativele internationale, activitati proprii distincte si, poate cel mai important, formarea unei comunitati Harley-Davidson in Romania.”

Comentarii (6)

  • Harley
    E o veste buna,pentru toti iubitori de motoare,Harley-Davison este dumnezeul motoarelor
    3 0
  • In chopper we trust
    Tariceanu
    Era de asteptat ca Tariceanu sa deschida prima reprezentanta. Din ce am gasit pe net Bogdan Bucurescu e finul lui Tariceanu :) Nu am nici o problema cu acest lucru, sunt fericit ca avem o asa marca prezenta si la noi.
    1 0
  • Din nou...
    ...a ajuns HD in ROmania si din nou la SIAB dupa prezenta din 2003. Ar fi fost frumos la SMAEB (cel de MOTO nu la slon de auto).
    Oricum, veste buna. Sper sa tina prezenta lor aici, ar fi fost incomplet peisajul moto fara ele; da Doamne si un circuit, ceva cat de mic; poata asa intram si noi pe harta moto din Europa de Est macar.
    0 1
  • Danielle
    Harley Davison USA
    Sint ok cu aceasta veste buna dar am si eu o intrebare care nu pot ave nici un raspun pana in prezent. POT ADUCE MOTOR HARLEY DAVISON DIN USA fara probleme? Ma v-a costa mult taxele de inmatriculare? Voi intampina probleme pana voi avea numere de romania?Sincer nici cu un autoturism din state nu stiu ce sanse am sa il imatriculez in Romania chiar daca este anul 2007-2008.Stie cineva sa imi dea citeva sfaturi...eu una m-am saturat sa merg de la VAMA...POLITIE...RAR si nimeni nu imi poate da un raspuns corect si in favaoarea meaMultumescemail danielle24mai@yahoo.com
    0 0
  • Lupei Lorand
    In sfarsit
    Era si timpul sa apara si la noi o reprezentanta Harley Davidson!Este Dumnezeul motoarelor intr-adevar! sunt curios totusi ce preturi o sa aiba la noi in romania!in america si in rate daca cumperi platesti in jur de 100 de $ rata!!!!!!! la noi cat va fi OARE...............................
    1 0
  • adelina
    h.davidson
    cam cat ar costa o frumusete din-asta la mana a doua?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru