Honda: Civic si valoros

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.04.2006
Red Dot Design, una dintre cele mai tari competitii de creatie din lume, a anuntat castigatorii acestui an. Honda Civic este marele invingator la categoria “Transport”.

Honda Civic da lovitura dupa lovitura. Dupa ce a fost ales “masina anului” in numeroase tari europene (printre care se afla si Romania), modelul nipon a reusit sa isi adjudece premiul “Red Dot: best of the best”, acordat anual in Germania pentru calitatea design-ului.

Red Dot Design este una dintre cele mai importante competitii de design din lume (prima editie a avut loc in 1955), desfasurandu-se in fiecare an la Centrul de Design Nordrhein Westfalen. Un juriu international selecteaza cele mai interesante produse incadrate in 11 categorii. Competitia nu este concentrata doar pe design auto, ci se refera la mai multe tipuri de creatie. Honda Civic a fost premiata in cadrul categoriei “Transport”, juriul considerand ca designul general al masinii “marcheaza o revolutie” in acest domeniu. Modelul nipon a fost ales impreuna cu alte 36 de produse de inalta calitate a design-ului, o performanta foarte buna avand in vedere faptul ca in competitie au intrat in total 2.068 de produse.

Modelul creat de Toshiyuki Okumoto aduce astfel al doilea premiu Red Dot Design pentru Honda, dupa ce in 2001 constructorul nipon si-a adjudecat aceeasi categorie, marele invingator fiind atunci modelul S2000.

Festivitatea de premiere va avea loc in 26 iunie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru