Honda Jazz este produs de astazi in Marea Britanie

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.10.2009
Construit pana astazi in Japonia, noul Honda Jazz va fi produs mai aproape de tarile europene in care modelul de segment mic poate fi comandat.

Honda a anuntat astazi startul oficial al productiei europene a modelului de segment mic Jazz. Una dintre cele mai de succes modele Honda in Europa, acolo unde japonezii vand in fiecare an 70.000 de unitati, Jazz fusese produs pana acum exclusiv in Japonia. De acum, reprezentantul Honda in segmentul subcompact va fi asamblat in Marea britanie, la uzina pe care Honda o detine in Swindon.

Mutarea are la baza filosofia Honda conform careia un model care are succes pe o anumita piata a lumii trebuie sa fie construit in respectiva zona geografica. Sperantele Honda la inceputul productiei europene Jazz sunt mari: pana in martie 2010, fabrica din Swindon urmeaza sa produca 20.000 de unitati, 75% dintre acestea urmand sa fie vandute in afara Marii Britanii. Odata cu intrarea in productie a noului Jazz, fabrica Honda din Swindon va ajunge in acest an fiscal la 100.600 de masini produse, cu mult sub capacitatea sa.

"Vedem ca pe o oportunitate adaugarea acestui al treilea model in linia noastra de productie, mai ales in contextul economic dificil prin care trecem in aceste momente.

Suntem foarte mandri ca vom construi noul Jazz la Swindon. Masina are o popularitate incredibila printre clienti si a castigat numeroase premii pentru calitatea si fiabilitatea sa", a declarat David Hodgetts, directorul fabricii britanice. In acest moment, Honda produce in Marea Britanie modelele CR-V si Jazz.

via | Honda

Comentarii (1)

  • chiar si Honda Civic este produsa in UK ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru