Honda scoate hibrid

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.02.2007
Japonezii de la Honda pregatesc un vehicul hibrid care sa ii ajute in lupta cu Toyota, constructor deja consacrat pe aceasta piata.

Honda pregateste pentru Salonul Auto de la Geneva din martie lansarea unui concept hibrid care va sta la baza unui model de serie ce va intra in productie cel mai devreme in 2008. Acest nou model va fi al doilea hibrid exclusiv lansat de Honda, dupa Insight care si-a facut aparitia in 1999.

Se pare ca Honda nu doreste sa lase Toyotei prim planul productiei de hibride si isi creaza propria sa gama medie de astfel de vehicule. Noul vehicul se asteapta sa aiba dimensiuni similare cu actualul Civic hibrid, dar nu se stie deocamdata daca vor fi vandute in paralel.

Principala problema a celor de la Honda este bateria vehiculului, care nu este suficient de usoara si de eficienta. Noua generatie este asteptata sa apara pe strazi in 2010.

Comentarii (4)

  • Craciun Arcasu
    Honda hibrid
    Pai Honda vinde de citiva ani automobile hibrid mai bune la pret ca Toyota. Alo desteptarea!
    1 0
  • AndreiRN
    Honda vs Toyota
    Te contrazic dl. Craciunaru. Am condus si Pirus si Insight si Toyota este net superioara. Cat despre pret intr-o piata libera pretul este dictat de cerere si oferta. La ora actuala un Pirus la mana doua este acelasi pret sau mai scump ca unul nou datorica cerintei si listei de asteptare de 6 - 8 luni. Honda Insight sta la dealer nevanduta. In schimb Honda are un Civic pe care il poti umple acasa la reteaua de gaz natural. In 6 ore.
    0 0
  • hmm
    Cel mai bine si mai bine ar fi ca honda sa nu mai scoata porcarii ca ori cum ei au piese foarte scumpe,si sa scoata o masina care pur si simplu sa nu mai polueze .. Si asta ar trebuii sa ne preocupe pe noi mai mult decat ori ce si oricand .. tre sa facem ceva ...mesaj pt honda... sa mai faca si strazi ... si dupaia sa faca masini sau macar sa le faca zburatoare ca pe sosea ori cum nu mai au loc
    0 0
  • AndreiRN
    eddy a golit sticla
    Hmmmmm, cam asta e prima impresie citind comentariul de mai sus. A fost macar o bautura buna? Sau doar frustrat ca nu isi permite o Honda?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru