Hyundai vrea propriul rival pentru Audi TT

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.10.2007
Hyundai se gandeste la un viitor model iconic care sa inglobeze intreaga filosofie de design a constructorului coreean.

Salonul Auto de la Sydney a fost un bun prilej pentru noi declaratii din partea constructorilor auto. De aceasta data a fost randul coreenilor de la Hyundai care au luat cuvantul prin intermediul lui Rapahael Bretecher, manager general al departamentului de design european.

Bretecher a declarat ca doreste sa creeze un model iconic care sa fie identificat cu brandul coreean, insa planurile sale nu se intersecteaza cu cele ale companiei, Hyundai axandu-se in acest moment pe profit. Bretecher a dat ca exemplu sportivul Audi TT care inglobeaza intreaga filosofie de design a constructorului din Ingolstadt. Singura problema cu care se confrunta designerul coreenilor este acceptul conducerii de a construi un asemenea model.

Bretecher si-a exprimat si dorinta de a crea un look uniformizat, global pentru toate modelele Hyundai. Pentru a sustine aceasta afirmatie, Bretecher a oferit ca exemplu conceptul Veloster, un exercitiu de design care ar putea defini o viitoare linie pentru modelele Hyundai.

Comentarii (3)

  • Masini coreene
    Nu am nimic cu masinile asiatice, dar cand nemtzoteii faceau masini si beau bere, coreenii se incaltzau cu fesul si isi savurau portia de orez cu betzisoarele de bambus.
    0 0
  • AndreiRN
    Elevul vs Profesorul
    Adevarat ce a spus Sorin dar de multe ori un elev bun ajunge sa dea lectii propriului profesor.
    Legea evolutiei.
    Hyundai sa cotat dpdv calitativ mult deasupra la Audi, MBZ sau BMW.
    Europeni trebuie sa mai lase performantele deoparte ca benzina e scumpa si sa invete sa faca masini fiabile si la preturi reale ca altfel le dau asiatici bataie la fund.
    0 0
  • hyundai
    la momentul de fata Hyundai Accent mi se pare cea mai buna solutie privind raportul pret/calitate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru