Iata-l pe Fiat Bravo!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.10.2006
Italienii de la Fiat au publicat primele fotografii ale noului Bravo. Personalitate si dinamism. Acestea sunt caracteristicile principale ale acestuia.

Fiat a prezentat astazi primele imagini oficiale ale mult-asteptatului model Bravo. Sunt confirmate total designul si formele anticipate in ultimele luni de fotografiile spion. Centrul de design al celor de la Fiat au reusit sa mentina aceeasi linie stilistica regasita in cazul lui Grande Punto, adaugand o nota de dinamism si agresivitate, individualizandu-l pe Bravo intr-o clasa C in care se tinda spre uniformizare.

Pe grila frontala apare si noul logo Fiat, pe care AutoMarket vi l-a prezentat in detaliu ieri.

Fiat Bravo vine cu noutati interesante la nivelul motorizarilor: debuteaza doua motoare turbo de 1.4 litri de 120 si 150 de cai putere denumite T-JET. La baza gamei se va situa motorul de 1.4 litri pe benzina de 95 de cai. In ceea ce priveste propulsoarele diesel, Bravo va dispune de “clasicele” 1.9 Multijet de 120 si 150 de cai putere.

La capitolul dimensiuni exterioare, notam lungimea (4340 mm), latimea (1790 mm), inaltimea (1490 mm) si ampatamentul de 2600 mm. Portbagajul are o capacitate de 400 de litri.

Prezentarea oficiala a modelului in fata publicului va avea loc in 29 ianuarie, la Roma.

Comentarii (5)

  • lll
    seamana cu punto
    0 0
  • victor
    bravo
    are ceva din Seata Leon,Peugeot,Opel si putem zice ca e Fiat,ce sa mai zicem cum se scoate o masina noua toate se iau cam in proportie de 60% dupa aceeasi masina doar ca mai modifica unele chestii
    0 0
  • eu si numai eu !
    fiatu
    Hmm, este un grande punto mai mare - atata tot ! siiii aceeasi porcarie cu garda la sol - PREA JOASA - matura toate gropile, denivelarile si pietroaiele de pe soselele din romania. Asta-i pentru vest ! Pentru este facura Albea. - o alta porcarie
    0 0
  • Ali - Baba
    Stil
    Fratilor, asta inseamna stil! Doar ca nu toti il stiu recunoaste... Si STILO vine tot de la Fiat Style Centre - de aici asemanarea cu GRANDE PUNTO. Si - celor care nu au inteles nimic din ce am zis - le recomand sa dea pe Wikipedia un search dupa "Giugiaro" , "Bertone" , "Pininfarina" sau "Zagato". Adevarul e ca APROAPE toti marii syleri ai lumii erau italieni...
    So, lay off the critiques!
    0 1
  • ..............................
    fiat
    sunt total de acord cu victor.are ceva din toate...o masina obisnuita,nimic iesit din comun...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru