iCar: model comun VW-Apple

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 30.08.2007
Conducatorii celor doua companii-gigant discuta incheierea unui parteneriat pentru construirea unui model in comun.

Volkswagen si Apple sunt in discutii pentru a incheia un parteneriat prin care sa se construiasca un model electric.

Cei doi conducatori ai companiilor, Martin Winterkorn si Steve Jobs, s-au intalnit la inceputul acestei saptamani in California pentru a discuta acesta chestiune.

Desi discutiile se afla in fazele de inceput, se pare ca s-a ales si un nume pentru viitorul model: iCar. Daca modelul va primi unda verde va fi realizat in doua versiuni diferite, una pentru piata piata occidentala si una pentru pietele emergente.

iCar ar insemna prima realizare comuna dintre cele doua companii, Apple si VW.

Comentarii (2)

  • prudentul
    o, nu !
    Implicarea Apple in industria auto o va falimenta pe cea din urma (glumesc, desigur...). Dupa modelul isteriei mondiale cu iPod-urile si, mai recent, iPhone, toti vor da navala sa-si cumpere (ipoteticul) iCar. Ca de, daca are logo-ul cu marul muscat, apoi musai trebe sa fie "cool".

    Caci astazi, daca nu esti cool, daca nu esti in pas cu moda, daca n-ai gadgeturi, daca nu te arunci inainte ca berbecul dupa cum iti sugereaza reclama - atunci esti un "looser". Daca n-ai IPhone, sensul existentei tale pe Pamant a disparut.

    In alta ordine de idei, cum sa construiasca VW un model "in comun" cu Apple. Ce are Apple de-a face cu automobilele ? Sa faca atunci modele in colaborare cu Durex, Maggi, Electroputere Craiova, Persil sau Boeing.

    Marketingul asta...spalare pe creier.
    0 0
  • Prostie multa...
    Multa dreptate ai "Prudentule". Azi sunt multi prosti si snobi in lume. Vai de ei...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru