Idei pentru Fabia

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.04.2006
Uita-te la modelul Skoda si imagineaza-ti un scenariu de reclama. Daca ai destula imaginatie si reusesti sa convingi juriul, poti castiga o Skoda Fabia. Pe bune!

In caz ca aveati nevoie de un prilej pentru a va demonstra creativitatea, Skoda va ofera prima oportunitate in acest sens. Este vorba de un concurs de scenarii al carui subiect este modelul Skoda Fabia. Astfel, daca va pasioneaza domeniul publicitar si aveti o idee excelenta in acest sens – indiferent daca faceti parte sau nu dintr-o agentie de publicitate – luati o foaie de hartie si imaginati un scenariu cat mai interesant.

Pentru a intra oficial in competitie, va trebui sa accesati pagina de inscriere, pe care o gasiti aici, si sa completati un formular de inregistrare. Premiul cel mare consta intr-o exemplar Skoda (evident, e vorba de o Fabia), in valoare de 8000 de euro.

Principalul obstacol peste care va trebui sa treceti este juriul, format din Doru Buscu, Lucian Mandruta, Andi Moisescu, Bogdan Naumovici si Alin Tapalaga. Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al concursului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru