Imaginile accidentului lui Hammond!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 18.01.2007
Va prezentam primele imagini ale accidentului pe care l-a suferit Richard Hammond, coprezentatorul iubitei emisiuni TV TopGear.

Au fost publicate primele imagini ale accidentului pe care l-a suferit acum cinci luni Richard Hammond, realizatorul si coprezentatorul emisiunii TopGear.

Va reamintim ca britanicul in varsta de 36 de ani a supravietuit unui accident survenit la 464 km/h, in timp ce incerca sa realizeze un record de viteza intr-un dragster. Imaginile arata o explozie pe unul dintre pneurile frontale care a facut ca dragster-ul sa piarda directia, urmand imediat cateva rostogoliri si o aterizare care a avut loc, din fericire pentru Hammond, pe roti. Prezentatorul a fost spitalizat imediat si a primit tratament intensiv in urma unor afectiuni cerebrale serioase dar acesta si-a revenit mai repede decat prevedeau medicii.

Cateva fragmente video ale accidentului vor fi difuzate in editia din 28 ianuarie a emisiunii britanice. Desi noi va trebui sa asteptam pentru a vedea aceste imagini, ele vor putea fi urmarite imediat dupa difuzare pe internet.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru