In septembrie se redeschid 78 de strazi din capitala

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.08.2007
Adriean Videanu, primarul Bucurestiului, a declarat ca 78 de artere ale Capitalei vor fi redeschise la inceperea noului an scolar.

Cele 78 de artere principale din Bucuresti aflate in lucru, vor fi redeschise traficului pana la inceputul anului scolar. Aceasta declaratie ii apartine primarului Capitalei, Adriean Videanu, care sustine ca lucrarile de reabilitare a 69 de bulevarde vor fi incheiate la data de 1 septembrie, alte noua artere principale urmand sa fie circulabile incepand cu data de 10 septembrie.

Videanu a declarat: "Vrem sa terminam strazile care se afla in lucru pana la inceperea anului scolar, astfel incat sa nu creem disconfort parintilor care isi vor duce copii la scoala. Toate arterele care vor fi deschise vor fi finalizate inainte de termenul din contract", a afirmat primarul Capitalei.

Printre strazile care vor fi redeschise traficului sunt bulevardul Iancu de Hunedoara, Soseaua Stefan cel Mare, Calea Mosilor, Ion Ionescu dela Brad si tronsoane din Soseaua Colentina si Soseaua Oltenitei.

Comentarii (1)

  • oras cu ulite
    orasul meu...UN SANTIER!!!primar e un constructor de vile, presedinte un marinar?!nu mai inteleg nimik!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru