Inca 39 de zile pana la Renault Laguna 3!

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 05.05.2007
Renault a inaugurat site-ul oficial care numara zilele pana la lansarea noii generatii Laguna.

Mai sunt 39 de zile pana cand va fi lansata oficial a treia generatie a lui Renault Laguna. Cu aceasta ocazie, francezii de la Renault s-au inspirat probabil din succesul pe care l-au avut cei de la Fiat cu site-urile si cu blogurile dedicate viitoarelor modele si au creat si ei un website special pentru noua Laguna. Mai mult decat atat, Renault a publicat patru fotografii cu detaliile noului model.

Pe site-ul oficial, denumit insidenewlaguna.com, constructorul din Hexagon a publicat chiar si un filmulet in care poate fi admirat un prototip camuflat al noului Laguna. Il veti recunoaste, desigur, pe Giancarlo Fisichella, pilotul ING Renault F1 Team, care construieste imaginea noului model.

Am avut surpriza de a constata chiar ca site-ul este disponibil si in limba romana. Bucuria ne-a disparut insa rapid, imediat dupa ce am observat ca, desi iconita "RO" se afla intre optiunile utilizatorilor, textele in romana lipsesc cu desavarsire. Dar mai asteptam.

Lansarea oficiala a lui Laguna 3 va avea loc in 11 iunie.

Pana atunci, va puteti inscrie la newsletterul gratuit pe care Renault vi-l pune la dispozitie. Sau puteti ramane pe automarket.ro, unde va vom tine la curent cu noutatile legate de acest subiect.

Comentarii (24)

  • @ndr3!
    cred k va fi un model super reushit
    din cate vad cred k o sa fie super tare modelul
    0 0
  • bbbobbbo
    da?
    pt @ndr3: fara suparare, da... ce vezi?
    k eu in afara de cateva butoane pe un bord si un scaun care poate apartine oricarui sedan, nu vad mare lucru.
    mai avem de asteptat prin urmare...
    0 0
  • white_angel
    Laguna
    oricum laguna este sinduara masina pe care o fac cei de la Renault ca in rest sunt replici de piata date concurentei uneori cu succes alteori fara...
    0 0
  • SI Esapce?
    @White Angel - nu uita ca Renault nu degeaba se numeste Createur d'Automobiles. Are cateva masini care au dat viata unor clase de masini: Espace - pentru monoivolum, Scenic 4X4, Modus, Logan:))

    Arata bine.
    0 0
  • Vasile
    renault
    '' Deabea astept sa vad cum e imi plac renaulturile la nebunie cele mai tari masini ieftine
    0 0
  • gicatt
    renault in general
    arata intotdeauna dotarisi renault au si cu ce.Dar sa nu uitam ca este totusi un renault si atat.
    0 0
  • Horatiu
    nu mere
    Am incercat sa intru pe http://www.insidenewlaguna.com/ dar nu merge.:(
    0 0
  • gabriel.
    si laguna mea e buna
    am o laguna din 98,si sunt multumit de ea.nu cred ca o sa fie miezul din paine noul laguna 3.astept si eu sa trec la A4 sau un E class.. ca pt aceiasi bani prefer audi sau mercedes..noroc tuturor.
    0 0
  • DRAGOSh
    Rrr
    Mda arata frumos...
    0 0
  • renalut
    renault tot renault ramane, poate sa fie oricat de frumoasa, tot masinile nemtesti is mai fiabile si mai sigure.
    0 0
  • Iulian
    @andre Prin masini nemtesti vrei sa spui Mercedes, BMW si Audi. Fata de celelalte marci germane nu e nici o diferenta. Daca noul Laguna va costa cat un Audi A6, normal ca nu merita, dar daca va fi pana in pretul unui Passat, Vectra sau Mondeo, ar fi greu de ales intre ele.
    0 0
  • lagunaaa
    Momentan sa zic ca laguna nu se bate cu Mercedes C sau BMW seria3 sau Audi A4 dar nici in urma lor cu prea mult nu este ...pe Opel il bate la orice
    capitol iar cu Ford Si VW si cam la egalitate si sa nu uitam faptul ca fata de Ford si VW la nivelul tehnologic Renault a fost tot timpul peste asa ca nu mai comentati astia cu masinile germane in afara de Mercedes si BMW restul nivel mediu
    0 0
  • Renault e masina frantzuzeasca
    Degeaba va certati sa sustineti o masina sau o marca, mergeti in service-uri si sa vedeti ce zic mecanicii despre Renault si tot ce inseamna masina frantuzeasca, iar aopi intrebati proprietarii lor cat platesc si cat de greu vin piese pentru masina lor.
    0 0
  • @iulian
    francezii astia chiar dak ar incerca tot nu ar putea sa ii egaleze pe nemti la masini indiferent de pretul automibilului... uita-te la renault velsatis de ex. costa o gramada de bani dar a fost un esec de proportii...
    0 0
  • laguna e un model reushit dar...
    in comparatzie cu pretzutile de astazi nu merita!!! francezii astia nu stiu s faca concurentza k dak ar lasa din pret ar avea s00per succes !!! nu am dreptate???
    0 0
  • laguna e tare
    laguna e printre cele mai confortabile masini din clasa ei. bate passat la fundu' gol, sa nu mai vb de ford mondeo. fiabilitatea este buna, nu cum spun cei care sunt obsedati de masinile germane. fiabilitatea nemteasca este o poveste din vremuri de demult. eu am o laguna din 2002 si nu am avut decat o prblema cu ea: un potentiometru de la pedala de acceleratie. atat. acum vreau sa o vand. daca e cineva interesat mail la:provista_me@yahoo.com
    0 0
  • VolksWagen
    degeaba tata ... ce mie renault ce mia dacia logan ... tot mashina nemtzeasca e de 20 de mii de ori mai buna ....
    0 0
  • laguna o masina super
    cred ca la noi la romani este o boala la masinile nemtesti. de cind s-a nascut romanul mereu a auzit si de la altii ca masinile nemtesti sint cele mai bune. este total gresit.numai cine a condus si altele isi poate da seama. cu ce este mai prejos masinile franceze?. si eu am un laguna din 98 si in 4 ani - o singura problema (un burduf la planetara) si in rest nimic. e o masina mult mai confortabila decit ex.a4,passat, eu am condus si 1800 de km fara probleme. deci intr-un cuvint o masina buna. p.s. mai incercati fratilor si alte masini ca nu numai germania face masini tari.
    0 0
  • interesant
    dupa dungile colorate pe un fundal negru .. mai pe scurt din prima poza tin sa cred ca seamana cu un Peugeot 407 coupe .... sa vedem ... mai sunt 39 de zile pana la lansare... si poate ca ma insel .. insa are o line.. defapt mai multe :))) interesanta... sa speram ca nu vor dezamagi
    0 0
  • sarmington
    plecati mai cu masinile germane
    De care fiabilitate vorbiti voi la masinile germane. Unde a fost fiabilitate lor in Dakar.... Toate motoarele au plesnit la jumatatea cursei. Nu stiu daca stiti dar Renault are cele mai fiabile masini din Formula 1 in fata unor marci de top: Ferrari, mercedes, BMW, Toyota, Honda, etc. Sa nu mai spun ca de 2 ani este si campionul mondial cu ambele titluri in formula 1 si cu bani putini.
    Asa ca fiti realisti! Nu judecati prin ce zic altii ci prin ceea ce se vede in motorsport sport. Ceea ce a demonstart Renault, Ford, Citroen, Mitsubishi in motorsport nu poate fi contestat de niste .....ageamii.
    In orice caz Renault este mult in fata unor marci consacrate germane (VW, audi, Seat) din acest punct de vedere.
    0 0
  • Spillhouzer
    Arata COOL
    Probail ca, asa o sa arat si Loganul, prin 2030.
    0 0
  • o mizerie de masina
    am o laguna 2.0 t si pot sa va spun ca masina o am de 16 luni,din care 3 luni a stat in service.
    NU LUATI ASA CEVA NICI PE DEGEABA
    0 0
  • nu stiu
    nu stiu
    Nu stiu daca se merita sa dau un passat din 2000 pe o laguna din 2004 ce ziceti?
    0 0
  • george
    laguna
    salutare....toti vor audi,bmw sau mertz...tata a avut o laguna2 si a avut accident si a scapat nu a avut nimik..masina era praf...m au spart toti snobi Audi BMW ...toti faca masini bune....mentalitatea de la noi..si efectul de turma..asta ee ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru