Inca trei concepte Honda!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.01.2007
Cand japonezii isi pun in cap sa realizeze concepte, se opresc foarte greu. Honda va prezenta la Tokyo inca trei concepte, dupa cele patru de la ultimele saloane auto.

Honda se specializeaza in ultimul timp pe prezentarea conceptelor. Dupa Remix si Advanced Sedan Concept de la Los Angeles sau Accord Coupe Concept si Advanced Sport Car Concept la Detroit, japonezii planuiesc alte trei concepte nou-noute care vor debuta la Salonul de la Tokyo, in aceasta saptamana.

Primul dintre acestea este Jazz Daily Active Concept (foto 1). Prototipul combina un habitaclu practic al unei masini foarte abordabile ca pret cu tehnologie multimedia de ultima generatie (telefonie mobila, adaptori pentru console video, etc). Daca la exterior avem de-a face cu senzori si camere de luat vederi care sporesc vizibilitatea si orientarea in spatiu, cu becuri de tip LED care ii imprima conceptului un look futuristic.

Stream Hyper Sport Concept (foto 2), al doilea prototip Honda de la Tokyo, este un mini-monovolum care reprezinta un amestec reusit intre un sistem multimedia la interior si un pachet care asigura un condus supersport.

In sfarsit, Stream Exclusive Concept (foto 3 si 4)reprezinta un model premium al viitorului in viziune Honda.

Interiorul dispune de un spatiu enorm, cele doua randuri de scaune posterioare fiind inlocuite cu unul singur, pentru un nivel mai bun de confort al pasagerilor. Elementele luxoase inseamna un habitaclu luminat complet cu becuri LED albastre si rosii, scaune din piele, monitoare de 17 inch si un sistem audio hi-fi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru