Incepe ultima etapa a CN de off-road

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Goodyear aduna in acest weekend la Campulung toti iubitorii off-road-ului la ultima etapa a Campionatului de specialitate

Esential

150 de participanti vor lua startul la ultima etapa a Campionatului National de Off-road.

Goodyear organizeaza in perioada 30 noiembrie-2 decembrie, la Campulung Muscel ultima competitie off-road din 2007, aceasta urmand sa incheie Campionatul National de off-road. Startul festiv pentru toate categoriile care iau startul maine (auto - extrem si open, moto - extrem si open si ATV) va avea loc in fata Primariei Campulung Muscel vineri la ora 9.

La ultima etapa a campionatului vor lua startul 150 de participanti. Prima zi de concurs programeaza o proba speciala deosebita pe Valea Navrapului. Indemanarea pilotilor experimentati va fi pusa la incercare pe o proba ce se anunta extrem de dificila dar si deosebit de spectaculoasa pentru toti cei ce se vor incumeta sa vina pe carari de deal si munte pentru a vedea performanta la volan in conditii extreme.

A doua zi de concurs rezerva cea de-a doua proba speciala a competitiei, Zanoaga, o proba cotata cu un grad de dificultate extrem.

Ziua de duminica este rezervata probei superspeciale de trial. Programat in jurul orelor 10 pe partia de schi Matau, Trial-ul se anunta de departe ca fiind cea mai spectaculoasa pentru un public amator de senzational si emotie extrema. Festivitatea de premiere atat a celor care vor iesi invingatori in competitia Goodyear 1 Decembrie, cat si a campionilor nationali care se vor decide in aceasta ultima etapa a sezonului, va avea loc in fata Primariei Municipiului Campulung, incepand cu ora 15.00.

Comentarii (1)

  • sunteti cei mai tari tine-tio tot asa!!!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru