India, viitorul lui GM

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 18.04.2007
General Motors planuieste sa investeasca pentru viitor pe piata din India, aflata intr-un ritm de crestere foarte mare.

In ultima perioada atentia lumii auto s-a indreptat spre China, piata cu cea mai mare rata de dezvoltare la nivel mondial. Tot mai multe investitii ale producatorilor auto s-au indreptat spre Orientul Indepartat.

General Motors, primul producator al lumii, a luat recent in considerare o alta piata emergenta aflata intr-un ritm foarte mare de crestere. India, tara cu peste 1 miliard de locuitori, trece printr-un proces de dezvoltare masiva in sectorul auto. Rick Wagoner, CEO GM, a declarat ca este important pentru compania pe care o conduce sa se axeze pe o piata ca India pentru viitor.

Pentru acest an vanzarile de pe piata auto sunt asteptate sa atinga cifra de 70 milioane de unitati, iar principala crestere, circa 70%, este adusa de zona Asiei”, a declarat boss-ul GM.

Wagoner a salutat intentiile Primului Ministru indian, Manmohan Singh, de a spori relatiile economice intre tara sa si SUA.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru