Indienii sunt in carti la Jaguar si Land Rover

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 14.08.2007
Reprezentantii Ford se intalnesc cu cele doua companii indiene sa discute vanzarea Jaguar si Land Rover.

Conducerea Ford a contactat reprezentantii companiilor Tata Motors si Mahindra & Mahindra, din India, pentru a discuta pe tema vanzarii brandurilor britanice Jaguar si Land Rover.

Intalnirile vor fi urmate de studierea in detaliu a registrelor financiare ale celor doua marci de automobile de lux, au declarat surse apropiate situatiei, transmite Mediafax. O sursa apropiata situatiei a declarat, in iulie, ca Tata Motors, cel mai important producator local de automobile din India, Mahindra & Mahindra, precum si fondurile americane de investitii TPG si Ripplewood se numara printre firmele care si-au exprimat interesul pentru lansarea unor oferte.

Reprezentantii Tata Motors nu au dorit sa comenteze, iar cei ai Mahindra & Mahindra nu au putut fi contactati. Tata Motors si Mahindra&Mahindra doresc sa se dezvolte la nivel international si sa se concentreze pe exporturi.

Comentarii (2)

  • nu inteleg.vor sa le vanda cu totu ? sa scape de ele?
    0 0
  • Parise
    se duc si astea
    O sa ajungem sa vedem prin reclame, "Land Rover... powerd by Tata"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru