Indienii vor Daewoo Craiova

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 16.01.2007
Indienii de la Tata Group au depus o oferta oficiala pentru a prelua compania Daewoo Craiova. Valoarea ofertei nu a fost facuta oficiala.
Iuliu Winkler, ministrul delegat pentru comert, aflat la o intrunire din New Delhi, a anuntat ca indienii de la Tata au depus o oferta pentru a prelua Daewoo Automobile Craiova.

Valoarea ofertei nu a fost facuta publica. Tata Group este compania care detine Tata Motors, cel mai important jucator de pe piata auto indiana.

Indienii au inaintat o scrisoare de intentie, facand astfel oficiala oferta catre producatorul roman. Tata se alatura grupului select format din General Motors si Ford care si-au exprimat deja intentia de prelua Daewoo Craiova. Termenul limita stabilit de statul roman pentru vanzarea Daewoo Automobile Craiova este iunie 2007.

Comentarii (6)

  • Daewoo+ARO
    Daca tot vinde Daewoo macar sa o includa la pachet si pe amarata aia de ARO, si sper sa nu ajunga pe mana indienilor.
    0 0
  • FAN DAEWOO
    MAI SUNT SI ALTE OFERTE...
    DE CE NU O VINDETI DIRECT LA COREEA DE NORD ...CA SA NU MAI AVEM EMOTII SAU LA IRAN? :::)))
    0 0
  • mda...
    eu zic ca (desi sunt cam pt ford-ii stimez!)ar fi fain sa ia fabrica indienii de la tata si poate s-ar mai alege ceva si cu aro-ul nostru!sa nu uitam ca M461 a fost tare de tot pe vremuri.si oricum sunt la moda suv-urile, sunt ok-in spania sunt multe...!hai pa baieti!
    0 0
  • TATA
    Astia de la TATA fac cele mai ieftine masini din lume ... o sa scoata modelul TaTa-Matizel la 500 euro si ii sparge pe Dacia by Renault :D
    0 0
  • ovidiu
    VALEU
    cum ma tata aoleu mi-se face rau.va dati seama ce masini proaste fac astia sa speram GM sau FORD va cumpara uzina de la craiova
    0 0
  • nu ne invatam minte
    Dupa experienta nefericita cu neseriosii de la Renault mai vreti sa repetam inca odata greseala, daca Renault nu a reusit sa produca ceva competitiv cum credeti ca pot produce indienii ceva calumea????
    Mai bine oferiti GRATIS fabrica unor firme de renume din europa(in afara de francezi) care pot face un lucru bun( ex VW / SKODA)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru