Indienii vor sa intre pe piata americana

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.06.2007
Indienii de la Mahindra&Mahindra vor sa intre pe piata americana cu SUV-ul Scorpio. Acesta va avea un pret de pornire de 25.000 de dolari.

Piata auto din Statele Unite este ravnita de orice constructor mondial din cauza cresterii sale continue. Indienii de la Mahindra&Mahindra intentioneaza sa introduca modelele sale SUV si pickup pe piata de peste ocean cel mai tarziu in 2009.

Asiaticii sunt optimisti in receptarea modelelor lor de catre publicul american, estimand pentru primul an 10.000 de unitati vandute. SUV-ul pregatit pentru piata americana este modelul Scorpio, care se bucura de succes si in Africa de Sud, Italia, Franta si Spania.

Scorpio va fi oferit in trei variante pe piata de peste ocean, pretul acestuia urmand sa porneasca de la 25.000 de dolari desi versiunea de top a modelului se vinde in India cu 18.500 de dolari. Cu toate acestea SUV-ul Mahindra va fi mai ieftin cu aproximativ 1500 de dolari decat contracandidatele sale de la GM, Ford sau Toyota.

Comentarii (2)

  • Italienii de la Mahindra&Mahindra
    a aparut o eroare in textul dvs

    Italienii de la Mahindra&Mahindra
    0 0
  • Mircea
    Asa e
    A fost o eroare cauzata de neatentie. S-a corectat. Multumim de sesizare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru