Infiniti G Coupe - schita

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.01.2007
Divizia de lux Nissan a publicat astazi in premiera o schita a viitorului G coupe, a carui premiera mondiala va avea loc la Salonul Auto de la New York.

Infiniti a publicat astazi o schita foarte sumara dar extrem de atragatoare a viitorului model G Coupe, care va fi lansat pe piata in 2008. Premiera mondiala a modelului diviziei de lux Nissan va avea loc la Salonul Auto de la New York, in aprilie.

Acest anunt vine dupa lansarea recenta a versiunii coupe a modelului G sedan care a depasit toate asteptarile in materie de vanzari, luna decembrie a anului trecut fiind cea mai buna de pana acum.

Mark Igo, general manager la Infiniti a confirmat ca "de la dezvaluirea Infiniti-ului Concept Coupe de anul trecut au existat multe speculatii referitoare la cum va arata noul G coupe. Modelul va fi insa prezentat la Salonul Auto de la New York. Desi mai sunt cateva luni pana atunci, asteptarea va merita".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru