Infiniti M45x debuteaza oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.08.2007
Infiniti a dezvaluit editia 2008 a sedan-ului M, premiera cea mare fiind insa introducerea versiunii M45x AWD.

Dupa ce ieri a dezvaluit noul crossover EX, Infiniti continua serie premierelor cu noua gama 2008 a sedan-ului M si noua versiune M45x.

Tot astazi Infiniti a anuntat modelele cu care intentioneaza sa atace piata europeana. Primul model va fi sedan-ul si coupe-ul seriei G, urmat in a doua jumatate a anului de EX si FX. Abia in 2010, gama Infiniti Europa va fi intregita prin lansarea noii generatii a sedan-ului M care va fi disponibil si intr-o versiune diesel.

Lansarea noului M45x, Infiniti va oferi clientilor Infiniti posibilitatea de a alege intre doua versiuni cu tractiune integrala pentru seria M. Fanii Infiniti vor putea opta intre actualul M35x sau intre proaspat lansatul M45x, propulsat de un motor V8 de 4.5 litri.

Noua gama 2008 a seriei M vine echipata cu noi sisteme de siguranta printre care sistemul Infiniti de prevenire a parasirii benzii de mers. De asemenea, constructorul japonez ofera acum si un bodykit sportiv, mai multe optionale si jante de 19 inch ca echipare standard.

La interior singura schimbare operata este instalarea unui hard-disk de 9.3 GB pentru suportul fisierelor audio.

Comentarii (6)

  • logan owner
    eu am loganuri acasa
    eu am loganuri acasa , unul pt nevasta si doua pt mine , dintre care unul brek ,asta e cea mai tare masina de familie , ii saluta pe baietii de mai sus care iubesc masinile adevarate cum ar fi loganul
    0 0
  • bavariarent.ro
    nice
    japonezii vad ca revin cu noi modele care ma surprind placut.noi tehnologii si rafinament.
    pe partea de emisii nici nu trebuie sa discutam pt. ca se stie ca au cele mai scazute.
    bravo lor!
    0 0
  • M45x vechi si nou
    Masina pare foarte putin schimbata fata de generatia precedenta; dar oricum arata foarte bine, e printre cele mai frumoase sedanuri la ora actuala, dupa Maserati QuattroPorte, as zice eu :D
    0 0
  • Andrei
    mi se pare sau....
    Frumos, nu am ce zice, dar oare sunt singurul care considera ca seamana izbitor de mult cu Seria 3 la partea din spate mai ales si ca dimensiuni, cu Seria 5. Interesant, incearca sa preia "M" -ul de la BMW, dar vad ca nu se opresc aici...
    0 0
  • AndreiRN
    Infinity
    Infinity este pe piata libera de peste 10 ani dar nu li sa permis in Europa unde este o piata inchisa (exporta dar refuza importurile). Este o masina de performanta care sa luat de piept cu BMW si se pare ca este armasarul cel tanar pe langa un campion imbatranit. Preturile sunt net in favoarea la Infinity si performantele sunt comparabile. La poluare Europeni mai au de progresat. Masinile japoneze sunt facute pt standardele Californiene care au echivalentul la Euro 6 de cativa ani buni.
    Infinity si Lexus vor da peste cap firmele europene.
    0 0
  • Interior...
    Desi si la capitolul exterior masina impresioneaza, personal nu sunt un fan al designului pe care aceasta il promoveaza... in schimb interiorul m-a dat peste cap de tot, nu stiu cat este de practica asezarea comenzilor de pe consola centrala, dar modul de prezentare al acestora imi place nespus. Si sa nu trecem cu vederea grafica 3D spectaculoasa as spune a navigatiei, impresionant!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru