Inmatricularile de vehicule au explodat

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 02.11.2007
Anul 2007 a consemnat in Romania o crestere impresionanta pentru mai multe categorii de vehicule.

Numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul calatorilor a crescut cu 46,6% in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, ajungand la 329.385 de unitati, potrivit datelor Institutului National de Statistica, anunta Mediafax.

In acelasi interval, a crescut si numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor, cu 47,1%, pana la 68.795 de masini. Cea mai semnificativa crestere s-a inregistrat in cazul motoretelor si motocicletelor, numarul acestora ridicandu-se la 9.912 unitati, in crestere cu 80,4% fata de primele noua luni din anul trecut.

Pentru transportul de marfuri, cel mai semnificativ avans a fost consemnat de remorci si semiremorci, in primele noua luni fiind inmatriculate 18.466 unitati noi, fata de 8.313 in 2006, ceea ce reprezinta o crestere de circa 220%.

Comentarii (1)

  • alecstm
    poza
    misto poza :)) bine ca nu stau in bucuresti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru