Invata sa conduci un Maserati

De Dragos Ciubotaru
Publicat Vineri, 12.05.2006
In cadrul unui drive test gazduit de Maserati, pilotul Andrea Piccini a oferit lectii de pilotaj membrilor presei auto din Romania

Fostul pilot de teste de la Minardi F1, italianul Andrea Piccini, a oferit lectii de pilotaj presei auto din Romania, in cadrul unui drive test Maserati, desfasurat pe un circuit amenajat pe pista aeroportului Baneasa.

Protagonistele testului au fost Maserati Coupe Cambicorsa si Maserti Quattroporte, doua modele senzationale echipate cu un propulsor exceptional mostenit de la Ferrari. V8-ul de 4,2 litri furnizeaza 390 CP pentru Coupe si 400 CP pentru nava amiral Quattroporte. Pentru multi dintre ziaristii prezenti la eveniment, acesta a costituit o premiera si din acest motiv neradbdarea a atins cote maxime. Fiecare jurnalist a facut mai intai un tur de circuit demonstrativ, ocupand locul din dreapta. Pilotul si instructorul Andrea Piccini, secondat de fostul pugilist roman, actualmente pilot de raliu, Mihai Leu a prezentat in turele demonstrative cateva din secretele pilotajului sportiv, precum si ponturi care pot fi de folos in sofatul de zi cu zi.

Cu lectia invatata, impreuna cu restul ziaristilor prezenti, am incercat, rand pe rand, “sa scoatem untul” din cele doua masini Maserati.

Senzatiile traite au fost de cinci stele, iar vedetele italiene si-au demonstrat inca odata valorile pentru care sunt apreciate pe intreg mapamondul.

Impresiile noastre vor fi prezentate in scurt timp intr-un material explicit in sectiunea Drive Teste.

Comentarii (2)

  • felicitari ...esti un terminat
    Drive Teste.

    da da ..sectiunea drive teste .

    IN primul rand este TEST DRIVE ! pentru ca te dai cu masina.( Test the drive)

    In engleza drive test inseamna test de condus ( de permis auto).
    0 0
  • ''drive teste''
    lasa-l andy ca e de la vanghelie din sector.e ziarist si astia sunt culti ,mai nene!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru