Investitii Audi: 11.8 miliarde €

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.12.2006
Germanii de la Audi vor investi in urmatorii cinci ani 11.8 miliarde de euro in comopanie, aproape trei sferturi fiind destinate dezvoltarii a noi modele.

Audi a anuntat printr-un comunicat de presa ca va investi peste doua miliarde de euro in productia proprie in fiecare dintre urmatorii cinci ani. Din totalul de 11.8 miliarde de euro, nu mai putin de 8.4 miliarde vor fi destinate dezvoltarii a noi modele.

Acest program sustinut de investitii va sta la baza unui amplu proces de largire a gamei, care pana in 2015 va fi formata din 40 de modele diferite (astazi, gama Audi dispune de "doar" 22 de modele).

Primul pas va fi facut in cursul anului viitor, cand Audi va scoate pe piata trei noi modele: Audi A5 Coupe, TT Roadster si noul coupe R8 cu motor amplasat central. In continuare, programul constructorului german prevede, printre altele, lansarea modelelor A7, Q5 si A1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru