Ipoteze: Cum va arata noul Audi A4?

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.05.2007
Iata versiunea in photoshop a viitorului Audi A4! Noua generatie a lui A4 va fi total diferita de cea curenta.

Audi a confirmat ca viitoarea generatie a modelului A4 va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt. Noua generatie va fi complet redesenata, atat la interior cat si la exterior, si va avea foarte multe in comun cu noile A5 si S5.

Inca nu se cunosc detalii clare privind viitorul A4, dar o varianta foarte probabila, realizata in photoshop, a fost deja creata de geermanii de la Club Audi (vezi galeria foto).

Noua generatie a lui A4 va fi construit pe baza tehnologiei MLP (platforma longitudinala modulara). Este vorba despre o noua platforma dezvoltata de Audi,  pe care germanii vor construi viitoarele modele Q5, noua generatie a lui A6 si viitorul A8.

Tehnologia MLP va ajuta Audi sa mareasca ampatamentul modelor fara a fi nevoiti sa mareasca si dimensiunile exteriorului. De asemenea, viitorul A4 va fi optimizat in privinta distributiei maselor datorira plasamentului inteligent al motorului.

Motorizarile asteptate includ propulsorul TFSI de 2.0 litri, un V6 de 3.2 litri si motorul V8 de 4.2 litri pentru versiunea sportiva S4.

Pentru Europa, germanii au pregatit in plus un motor de 1.8 litri TFSI si variante TDI cu 4 si 6 cilindri.

Pentru generatia curenta a lui A4, Audi produce versiunile A4 sedan, A4 Avant, A4 Cabrio, S4 sedan, S4 Avant, S4 Cabrio si RS4. Se pare ca odata cu viitoarea generatie lucrurile se vor schimba total, dar inca nu se cunosc detalii.

Viitorul Audi A4 este asteptat pe piata europeana in primavara anului 2008.

Comentarii (40)

  • PikaChu
    E prea mare ... deja intra pe segmentul lui A6...
    1 0
  • Mare
    Aproape de A6`le din generatia curenta,dar frumos oricum.
    1 0
  • URATA
    e urata rau! E cel mai urat Audi A4!
    1 0
  • "E" acrii..
    Asta ca un comentariu in raspar la ceea ce scrie addy.
    1 0
  • naspa
    naspa rau de tot ... ce lini naspa design-ul ... e urata ce sa mai ..
    0 0
  • Iulian
    ce sa mai...
    Pun pariu ca e chiar mai urata ca SuperNova ta... :D
    0 0
  • Se trezira...
    Se trezira taranii sa comenteze... Voua vi se par faine doar ultimile versiuni de faitoane si carute, nu?
    0 0
  • de acord
    subscriu la comentariul lui iulian.
    0 0
  • laurentiu
    terminati
    Inca o mandrete de masina germana ! Terminati cu prostiile si rautatile ! Cati din noi o sa aiba asa ceva ?? Stiti povestea cu vulpea si strugurii, nu ? Daca nu ajunge la ei, atunci sunt acrii.......!
    0 0
  • PUYACA
    AUDIKK!!
    II TARE FRATILOR , DA TOT AUDI II!!!!!!!!!!!!IS BUNE DA NU PREA!!!!!!!!!!
    0 0
  • super
    E super tare ce mai e audi doar nu??
    0 0
  • yo cred k in partea din fata e mai najpa ca a4 curent . seamana prea mult cu a6 .
    0 0
  • Danutzky
    lipsa de imaginatie
    cum si TT-ul nou seamana cu cel veki... si asta seamana cu modelele precedente... intre noul A4, seria 3 si C klasse... audiul ar fi ultimu pe lista mea
    0 0
  • ortizz
    just ....AUDI
    o "superbitate" de masina !!! AUDI rules !!
    0 0
  • mugurale
    :)
    e o kestie de obisnuinta, mereu cand apare o generatie noua la un model multi sunt tentati sa zica ca e urat, dar dupa ce te obisnuiesti cu el, modelu veki ti se va parea un ...in comparatie cu actualul...
    0 0
  • noul audi
    fratilor, sper ca pozele prezentate aici sa nu reliefeze deloc realitaeta. linia laterala a masinii e foarte butucanoasa si anosta - botul mult prea lung si spatele prea scurt in comparatie cu botul. oricum mie nici actualul model nu mie se pare mai reusit decat cel precedent, care chiar este o masina cu un design foarte reusit la exterior si este si un automobil foarte fiabil cu o tinuta f. buna de drum. oricum, cu ceva timp in urma, am vazut alte poze in "ams " cu viitorul audi A4, in care masina chiar arata super fain. sper ca acelea sa prefigureze mai cu acuratete v iitorul modelsi nu cele postate iaci. va salut si nva doresc la toti sa aveti parte numai de audi, chiar daca nu vor fi ele sas de reusite din pc. de vedere al design-ului. Tehnologia de la audi in ceea ce priveste motoarele, tinuta de drum - sistemul quattro sunt super performante si fiabiel!!!
    0 0
  • prudentul
    proportii fata-spate
    cdv, cred ca raportul dintre lunngimea botului si al spatelui e unul decent. Am vazut modele de Mercedes si BMW cu foarte putini centimetri intre roata fata si calandrul radiatorului, dar in schimb cu spate (portbagaj lung. Ma rog...
    O masina "ciudata" este un model mai vechi de Renault, si anume 21. Este un spatiu nefiresc de mare intre axele rotilor fata-spate, roti care sunt si cam mici. La polul opus, cea mai bine proportionata masina mi se pare a fi noul VW Passat. Parerea mea.
    0 0
  • Mitrea
    A4
    Daca vrei sa vezi o masina faina si buna uitate la o TOIOTA CELICA. Nu vad ceva extaordinar la acest A4. I-au taiat demult japanezi pe nemti!
    0 0
  • nu re rezuma totul la design....
    Acum design-ul pozelor astea e discutabil, oricum se incadreaza in liniile marcii, nu tradeaza, vom vedea finalul. Dar pe langa toate astea va conta foarte mult partea tehnica, daca vor pastra fiabilitatea specifica AUDIsau vor face compromisuri. Mereu cand apare o noua generatie a unui model fanii respectivei marci se vor astepta la imbunatatiri comparativ cu generatiile anterioare. Oricum este o marca premium, se speram ca se va incadra in asteptari...:)
    0 0
  • Mie-mi place
    ...dar pacat ca e Audi...
    0 0
  • cel mai tare A4 :P
    tare :D
    0 0
  • re:))))
    vad aici fel de fel de comentarii care mai de care mai ciudate .............va uitati la niste bolizi care pt multi dintre noi sunt doar vise .......vise frumoase.........."pacat ca este Audi" daca era bicicleta era bine :))))aiurea unlele comentarii postate nu prea isi au rostul ........ce sa mai este o limuzina superba ......sa speram ca vor scadea preturile la modelele anterioare ...:))
    0 0
  • Nu a zis nimemi ca nu e superba doar ca cel care a realizat pozele nu a fost prea inspirat si a modificat un A6.
    Se asteptam imaginile oficiale si atunci mai vorbim!!!Oricum o sa fie ceva mult mai superb decat in imagini!!!
    0 0
  • A 4
    CRIMINAL!!!Doar SUBARUL(LEGACI)meu este mai tare.
    0 0
  • ooooonu
    Noul a4
    haide-ti, mah, e Audi, e super tare, ca tot ce e audi, si cei care vb, dar nu isi permit o asemenea masina de minimum 30 mii sa nu mai comenteze...
    0 0
  • asta-i A4 ?
    in poza din profil fundul ii seamana cu un aston martin. Ce sa zic.. un kitsch nu se mentin nici elementele definitorii A4, nici macar gabaritul. Ori cum daca are 4 cercuri nu-i musai sa scrie A6, ca bisnitarii tot o iau ;)
    0 0
  • stefan
    A4 sau seria 3
    Liniile duc prea mult spre seria 1 si 3 de la bmw. Nu cred k asta e varianta finala!
    0 0
  • the expert
    Baaaa romanilor trezitivaaaa!!!!!!!!
    Din nou aceleasi discutii, aceleasi pareri de tot rahatul. De ce nu sunte-ti realisti? Barem acum in 2007! Sa le iau pe rand: 1-pentru toti cei care au parerea ca pozele de mai sus sunt adevaratul A4,le zic doar atat,nu e. Pozele sunt virtuale,niciodata un brand de masini nu o sa publice cu cateva luni inainte de lansarea unui model poze reale ale acestuia. Si tot aici tot pt cei ce critica masina din poza inseamna ca nu au gusturi deloc,deci daca masina din poza nu arata bine atunci ce arata bine.....? (deci noul a4 va veni la salonul de la frankfurt, oficial) 2-pentru cei ce habar nu au de lumea automobilistica si critica AUDI sau zic de rau de AUDI! Informati-va inainte de a casca gura aiurea. Audi de 7 ani se afla pe locul intai in clasamentul autoturismelor,inaintea BMW, Mercedes,etc,la toate capitolele. Concernul Volkswagen-Audi care au in subordine Seat,Skoda,Lamborghini,Bentley,Bugatti........mai are rost vreun comentariu? Si mai trebuia sa continui dar nu mai zic nimic, se pare ca prea multi nestiutori isi dau cu pararea unde chiar nu trebuie sa se bage. Scuze daca am jignit pe cineva, dar am vrut doar sa dau putin peste nas celor ce vorbesc aiurea. Si acum parerea mea de noul A4......este de domeniul sublimului, o sa va convinge-ti singuri cand se va lansa....... deci nu va mai lasati indusi in eroare de poze virtuale. Va las si astept raspunsuri de la critici Audi la intrebarea urmatoare: spune-ti-mi si mie care model de la Audi din 2000 incoace nu va placut........va rog! Pa.
    0 0
  • audi.
    este al meu ciao.
    0 0
  • cei care comenteaza la masina asta banuiesc ca nu o sa aiba una niciodata! deci de aici comentariile.... super tare masina!!! o sa vedeti voi in comparatiile de dupa lansare. diferenta fata de concurenta o sa fie imensa. audi, NO1!!!
    0 0
  • Audi A4
    e suparba masina...e nr 1
    0 0
  • ...
    haha...numa critici pe aici...nici macar n'ati vazut masina si comentati...bine k loganurile voastre sunt cele mai bune:o))
    0 0
  • 56
    81
    0 0
  • catalin
    audi a4???
    e audi frate.....stiu foarte bine cei de la audi ce si cum sa creeze....iar de au creat-o asa cum e prezentata, inseamna ca asta e tendinta....ce putem face noi, este doar sa ne dam cu parerea..personal???e SUPER....vb cuiva, precum poveste cu vulpea si strugurii pt unii...
    0 0
  • shushu
    nu va place a ????????
    ati vrea macar sa faceti o poza in el ....... va sa bine in dacii dalea din 85'
    0 0
  • anonim
    nu avem ce sa mancam si nu ne place viitorul a4........ce sa ceri la roman fite de idioti
    0 0
  • a4
    f. tare,in comparatie cu seria 3 si c class,am modelul anterior dar asta mi se pare betonnnnnnn.
    0 0
  • george
    Aa4
    e super tare.....,,,,cel mai tare A4
    0 0
  • andrew
    audi a4
    e cea mai frumoasa masina, ba , ce aveti in loc de creier
    0 0
  • audi a6
    audi a4 vs audi a6
    Imi dau si eu cu parerea..k deja m-am enervat..Am un Audi A6 din 2004, si tot ceea ce pot sa le spun celor care pun comentarii "contra"...Fratilor, conduceti intai unul...o perioada mai lunga de timp...si dupa aia spuneti ceva contra...chiar si despre design (ca precis aici o sa zica unii k aici vorbesc de calitati tehnice). Am avut in 10 ani pe rand Dacia, Mondeo, Passat.Credeti=ma, stiu ce spun.. Dixit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru