Iulie magic pentru Hyundai

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 09.08.2007
Importatorul marcii coreene in Romania a raportat vanzari in crestere cu 90 de procente pentru aceasta luna.

In luna iulie a acestui an vanzarile importatorului marcii coreene Hyundai au crescut cu 90%, fata de perioada similara a anului trecut.

Vanzarile inregistrate in aceasta luna de coreeni in Romania au ajuns la 1223 de unitati. Pe toate cele 7 luni trecute din acest an, Hyundai a inregistrat peste 6.600 de unitati livrate, ceea ce consemneaza o crestere 67%.

Cel mai bine vandut model in perioada ianuarie-iulie a fost modelul compact Hyundai Accent cu 3.445 unitati. In iulie, vanzarile SUV-ului compact Tucson s-au apreciat cu 60% in comparatie cu iunie la 603 modele, acest volum reprezentand aproape jumatate din totalul de 1. 539 unitati comercializate de la inceputul anului.

Comentarii (1)

  • Northern NIGHTMARE
    Vanzari automobile Hyundai in Romania
    Sunteti un site auto, nu? Asteptam mai multe date si comentarii pe acest subiect! Vezi si luna iunie cat tot asa va rezumati strict numai la date statistice, de marketing. Bunaoara, de ex. puteati sa precizati pentru modelul Accent: care este motorizarea cea mai vanduta, teste comparative cu modele din clasa lor, date concrete referitoare la costuri de exploatare si intretinere 5000 km, 10000 km,... si multe, multe alte chestii interesante si practice. Altfel, tindeti sa deveniti divizia auto a I.N.S.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru