Jaguar a lansat un teaser al noului XJ (+video)

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.04.2009
Jaguar a lansat primul teaser al noului sau XJ si a anuntat primele detalii despre acest model.

Jaguar a prezentat primul teaser video si prima imagine oficiala a noului sau XJ. Modelul va fi dezvaluit abia pe data de 9 iulie si va fi disponibil in doua versiuni de caroserie. Design-ul sau beneficiaza de tehnologie inspirata din domeniul aero-spatial, iar caroseria sa este construita din aluminiu.

Noul Jaguar XJ va fi disponibil cu fiecare motor din cea de-a treia generatie de propusoare ale producatorului britanic, inclusiv noile diesel-uri V6 si noul V8 supraalimentat de 510 CP. Unitatea V8 ofera un cuplu motor de 625 Nm si este folosita si in gama Land Rover si Range Rover.

Propulsorul V6 diesel al lui Jaguar XJ dezvolta 271 CP si un cuplu de 600 Nm dintr-o cilindree de 3.0 litri. Performantele oferite de acest motor il aproprie de o unitate V8 in materie de cuplu motor, pe cand consumul mediu preconizat atinge doar 7 litri de carburant la 100 de kilometri parcursi. Clientii Jaguar vor putea comanda noul XJ dupa dezvaluirea acestuia din iulie, iar livrarile vor incepe in anul 2010.


Via | Jaguar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru