Japonezii tuneaza Ferrari F430

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.10.2007
Casa de tuning Japan T2-G s-a ocupat de Ferrari F430. Supercarul italian s-a ales cu un aer personalizat si mai agresiv.

Un tuning reusit pentru un supercar exotic cere multa atentie si o casa cu renume. De aceea cand vorbim de modificarea unui Ferrari F430 vorbim de specialistii de la Japan T2-G, care si-au pus amprenta asupra supercarului italian pentru a imprima mai multa agresivitate si sportivitate. Un tuning japonez pentru un model italian nu este ceva neobisnuit, piata asiatica inregistrand cereri mari in acest domeniu.

Kitul pus la punct de japonezi include un nou spoiler frontal cu o priza mare de aer, care inlocuieste astfel cele doua guri ale modelului standard. Sistemul de admisie a fost si el modificat, japonezii folosind fibra de carbon si materiale usoare intalnite si la buza spoilerului, care poate fi comandata ca element optional. Pragurile laterale cu priza de aer incorporata si spoilerul spate cu deflector din fibra de carbon completeaza aspectul agresiv al supercarului.

Comentarii (1)

  • ferrari
    sunt buni dai incolo, arata super bine mai ales dein fata ,fata de modelul de serie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru