Jean Todt: „Nu va exista Ferrari cu 4 usi!”

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 13.07.2007
Intr-un interviu, boss-ul companiei italiene a subliniat ca Ferrari nu va construi modele cu 4 usi.

In cei 14 ani de activitate in cadrul scuderiei Ferrari, s-a remarcat prin faptele sale si nu prin vorbe adresate presei.

Francezul, numit anul acesta CEO la Ferrari, a facut intr-un interviu in Wall Street Journal mai multe afirmatii decat in intreaga sa cariera in cadrul constructorului italian.

Jean Todt a dezvaluit ca Ferrari nu a luat niciodata in considerare construirea unui model cu patru usi. Francezul a mai afirmat ca strategia echipei pe care o conduce este sa fie receptiva la tot ceea ce se intampla pe piata in care activeaza Ferrari, dar sa mentina si traditia Calutului Cabrat. Todt a mai declarat ca Ferrari nu va construi un model cu patru usi, chiar daca trendul pietei merge in aceasta directie.

Comentarii (5)

 • Asa asa!
  Cine se respecta, nu se arunca dupa piata, Ferrari are in spate o istorie...nu o schimba ei dupa unu sau altul...
  0 0
 • e normal!
  In ce priveste conceptul de masina sport, Ferrari nu doar are in spate o istorie, ci pur si simplu ei SUNT istoria!
  0 0
 • audist
  BB
  Sunt istoria pe naiba.TOti marii producatori au adus ceva. Porsche are motivele si argumentele sa fie in istoria motorsportului.Bugatti la fel.Aston Martin si McLaren deasemenea.Ferarri e doar un brand care a iesit din rahat odata cu aducerea lui Schumacher.IN REST ORICAND se poate compara istoria unei marci cu a alteia.
  0 0
 • XP Barton
  Porsche vs. Ferrari
  Intotdeauna mi-a placut sa fac comparatia intre astea doua marci. Nemtii s-au orientat si la modele SUV (cand a cerut piata) si la modele cu 4 usi, fara sa piarda din traditie si totodata sa castige "un cacalau" de bani, de-si permit sa aiba pachetul de control din grupul VW.
  In schimb, italienii raman la conceptiile lor, "de doua usi".
  0 0
 • tytan_99
  is buni
  se vede ca nu stiti nik de ei, ferrari are o ma sina cu 4 usi insa a fost facuta o bucta si verde pt un boss de la ferrari
  mai mult la motorsport sunt cea mai de prestigiu marca
  si nu numai cu ajutorul lui schumacher a ajuns sus
  daca vreti eu va voi trimite despre ferari ce a fost ce este si va fi
  am fost la modena si sunt intr-u club
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru