Kia de familie europeana

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 19.07.2006
Kia lanseaza un model exclusiv pentru piata europeana. Primele fotografii au fost prezentate la Salonul Auto de la Londra.
Kia Motors a prezentat primele fotografii oficiale cu noul model cu numele de cod, ED. Evenimentul a avut loc la Salonul Auto de la Londra.

Creata special pentru piata europeana, noul model va fi cel mai puternic Kia din segmentul C. ED va fi pus in vanzare din decembrie si mizeaza pe stabilirea ca lider de piata in clasa sa.

Lung de 4,2 metri modelul ofera un interior spatios si o siguranta ridicata. Kia ofera pentru ED patru variante de motorizare, de 1.4, 1.6 si 2.0 litri pe benzina si motorul diesel de 1.6 litri VGT.

Jean-Charles Lievens, Senior vice–presedinte Kia Motors Europe a declarat:” ED ne arata ca este o masina proiectata in stilul designului european, pentru a fi vanduta exclusiv pe piata europeana si a satisface pretentiile clientilor europeni”. Designul imbina formele puternice cu liniile elegante si subliniaza linia viitoarelor realizari de design de la Kia. ED va fi produs la prima fabrica Kia din Europa, la Zlina in Slovacia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru