Kia Pro-cee'd, hatchback-ul coreean se dezvaluie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.08.2007
Kia a publicat noi detalii si informatii despre hatchback-ul sportiv Pro-cee'd care va debuta in septembrie la Frankfurt.

Episodul Kia Pro-cee'd continua cu noi informatii si imagini oficiale publicate de constructorul coreean. Dupa cele doua teaser-uri emise la sfarsitul lui iulie si inceputul lui august, Kia publica un nou set de fotografii si un comunicat de presa mult mai detaliat.

Hatchback-ul coreean isi va face debutul oficial la Salonul de la Frankfurt si va imbogati gama Cee'd intarind ofensiva Kia in segmentul C. Hatchback-ul, ale carui linii aduc foarte mult cu modelul Audi A3, va fi disponibil in Europa la inceputul lui 2008 si va fi disponibil in 19 versiuni de echipare.

Kia va oferi si un pachet de echipare Sport care include jante de 17 inch din aliaj, pneuri de 225/45 R17, suspensii mai rigide, interior sportiv cu piele neagra si cusaturi argintii, pedale din aliaj si insertii de aluminiu in portiere si bord. Propulsoarele hatchback-ului sportiv, toate compatibile cu noile norme Euro 4, vor oferi un bagaj de putere cuprins intre 90 si 143 de cai.

Comentarii (8)

  • andreim4
    draguta
    vad ca in ultima vreme kia scoate masini misto. parca la ei a venit designeru de la vw. nu mai stiu dar parca asa imi aduc aminte. dap am googleuit si am gasit http://www.edmunds.com/insideline/do/News/articleId=116255 vw si audi ex designer. se vede mana neamtului. bv lor. sa o tina tot asa si vor avea din ce in ce mai mult succes pe piata europeana cel putin
    0 0
  • Andrei
    Ne e doar designu...
    Nu e vorba doar de design.E foarte dragutza pe dinafara.Mam suit in ea vara asta si are si un interior foarte misto,pare foarte calitativ...Mai ramane de confirmat la partea tehnica,fiabilitate,etc...
    0 0
  • mamaia lu gigel
    Ceed
    Ceed- ul asta este aproape de Megane la pret si Focus, asa ca nu merita, daca era la 10 mii facea banii, portbagaj mai mic, inaltime fata de sol mai mica, ,,,, mmmm nu -i de romania - este prea joasa Asa ca Megane isi merita banii.
    0 0
  • Gata cu EURO4 ,,, VINE EURO 5!!!!
    Gata cu EURO4 ,,, VINE EURO 5!!!!
    Ce asteapta astia sa cumparam euro4 si sa bagi bani in ele ca sa fie in regula din 2009??!!
    Ce patetici?
    0 0
  • e tare
    cand te gandesti ca in anii 70 japonezii faceau cele mai proaste masini din lume ..iar acum sunt pe primul loc la calitate,fiabilitate.....Coreeni astia sunt pe aproape, Pacat ca la noi nu sa importat KIA mai demult...in Europa e bine vazt constructorul.
    0 0
  • Raportul calitate/pret
    Am vazut masina si mi-a placut, singurul concurent pe segmentul asta (si ma refer strict la pret) este doar Hyundai i30. Calitatea materialelor din interior a fost mult imbunatatita, iar siguranta pasagerilor este mai mult decat apreciata - oferindu-se 6 airbag-uri in varinata standard. Eu i-as da o bila alba.
    0 0
  • kia
    Bai baiatule! nu mai am cuvinte,Pro Ceed e dezastru de frumoasa.vorbele sunt de prisos are niste linii curbe mai misto decat Pamela Anderson. CE SA MAI SPUNEM DE RAPORT CALITATE PRET.Invidiosiisa se plimbe in continuare cu Renault si Logan care sunt urate si inalte ca sa le incapa caciula de oaie iarna,ca si in autobuz stau cu ele in cap.BRAVO KIA! ai facut K.O. pe multi!
    0 0
  • Pro
    ce ziceti ii sta bine alb?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru