KTM face uzina speciala pentru X-Bow

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Pentru ca cererile depasesc cu mult productia, KTM va construi o sit special de productie pentru ineditul X-Bow.

Atunci cand austriecii de la KTM au luat fraiele in mana si au decis sa faca un supercar total neobisnuit, in speta X-Bow, nimeni nu se astepta ca succesul acestuia sa fie foarte mare din cauza formelor ciudate si a constructiei inedite a modelului. Insa cererile in continua crestere ale amatorilor de senzatii tari in cockpitul unui astfel de model au schimbat efectiv pilotica de productie a KTM, obisnuiti pana acum cu motocicletele.

Ei bine, austriecii au pus piciorul in prag si au decis la nivel de conducere sa construciasca o fabrica noua, special pentru a putea onora comenzile pentru X-Bow. u mai putin de 1000 de clienti au facut comanda inca inaintea lansarii modelului, care avea initial un target de productie de 500 de exemplare pe an.

Va reamintim faptul ca modelul austriac dispune de un motor TFSI de 2.0 litri si 220 CP imprumutat de la Audi, reusind performante excelente: sub 4 secunde pentru 0-100 km/h si 290 km/h viteza maxima. In aceste conditii, pretul fiecarui exemplar X-Bow este foarte bun: circa 40.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru