KTM X-Bow, detalii

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.02.2007
KTM a prezentat fotografii detaliate cu o versiune la scara redusa a modelului X-Bow.
Austriecii de la KTM au revenit cu noi detalii privind mult asteptatul model X-Bow. KTM a dezvaluit primul X-Bow, construit la scara 1:2:5 si destinat testarii aerodinamice in tunelul de vant.

Primul prototip va fi prezentat luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva. Masina de 680 kg beneficiaza de un motor Audi cu 4 cilindri de 220 cai putere pentru versiunea standard, dar se poate opta pentru versiuni mai puternice care ajung la 300 de cai. Dupa cum spun oficialii de la KTM, X-Bow va fi capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4 secunde. Modelul nu este prevazut cu parbriz, astfel incat vor fi folosite casti si elemente speciale de design pentru a oferi protectie.

Dupa lansarea de la Geneva, 100 de unitati vor fi vandute de KTM la un pret de 40.000 de euro. Daca lucrurile merg bine, austriecii intentioneaza sa produca X-Bow in serie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru