La tribunal din cauza ca au blocat traficul

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.10.2007
Doi ingineri americani s-au jucat cu sistemele de semaforizare din Los Angeles si au blocat traficul in oras.

Doi ingineri americani au fost pusi sub acuzare de catre autoritatile orasului Los Angeles din cauza faptului ca au blocat deliberat circulatia in patru dintre cele mai circulate intersectii din L.A. Cei doi, Gabriel Murillo si Kartik Patel (38 si 34 de ani) lucrau la Centrul de Supraveghere a Traficului din Los Angeles, locul din care este coordonata o retea de peste 4300 de semafoare din intreaga zona metropolitana a orasului.

Primele cercetari arata ca acestia au blocat traficul in patru dintre cele mai circulate intersectii ale orasului schimband o serie de coduri intr-unul dintre computerele de comanda. Semafoarele au luat-o razna iar cei doi au fost trimisi in judecata desi nu avusesera pana acum vreo fapta asemanatoare.

Murillo si Patel risca ani buni de inchisoare sub acuzatiile de intruziune informatica si furt de identitate. Singura lor scapare poate fi faptul ca in perioada de disfunctionalitate, in intersectiile respective nu a avut loc niciun incident.

Avocatii lor sustin insa ca barbatii nu au facut altceva decat sa incerce sa repare o cadere de nformatie care deja exista cand cei doi au actionat sistemul.

Comentarii (2)

  • hehe
    eh,la noi se intampla d-astea in fiecare zi...da chiar,oare la noi unde tre sa intri k sa te joci cu semafoarele :D
    0 0
  • lol
    la noi nici nu exista calculatoare pt asa ceva:))in romania e ca in flinstones,sta maimutzica pe stalp si schimba culorile sau sta maiumutzoiu in intersectie si dirijeaza :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru