Lamborghini creste

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.08.2006
Masinile de lux Lamborghini par a fi la moda. In ultimul an vanzarile companiei italiene au crescut substantial.
Vanzarile in primele sase luni ale anului pentru producatorul de lux Lamborghini au mers exceptional.

Daca in prima jumatate a anului trecut italienii vandusera doar 655 de unitati, anul acesta au inregistrat o crestere de 45% ajungand la sfarsitul lui iunie la 952 de bucati vandute. Cresterea se datoreaza mai multor factori, primoldial pare a fi introducerea pe piata a noului model Gallardo Spyder.

Stephan Winkelmann, presedinte si CEO la Automobili Lamborghini a declarat:” Lamborghini este pe drumul cel bun”. Investitiile facute, piata pe care o are si parteneriatele sunt cheile succesului inregistrat”.

Pe langa succesul lui Gallardo Spyder si Murciélago LP640 prezentat la Geneva in acest an, a beneficiat de acelasi interes pe piata.

Livrarile in Europa au crescut cu 29%, principalele tari in care vanzarile au crescut sunt Marea Britanie cu 41%, Italia cu 32% si Germania cu 10%. Alta constanta pentru cresterea vanzarilor Lamborghini este expansiunea pe pietele din Asia sau Europa de Est.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru