Lamborghini pregateste "Superleggera"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.02.2007
Lamborghini va prezenta la Salonul Auto de la Geneva o editie speciala a modelului Gallardo, editie care se va numi "Superleggera" si va cantari cu 100 de kg mai putin.

Lamborghini lucreaza in prezent la o editie speciala a modelului Gallardo, editie care se va numi Superleggera si va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Dupa cum o spune si numele, Gallardo Superleggera va fi o masina de curse construita pentru sosea si nu pentru circuit.

Multumita folosirii fibrei de carbon si inlaturarii unor elemente de confort din cockpit, masina va cantari doar 1.330 kilograme. Aceste revizuiri vor face din Superleggera o masina mai usoara cu 100 de kilograme decat actualul Gallardo.

Sistemul de tractiune integrala 4WD va fi pastrat iar motorul V10 de 5.0 litri este asteptat sa produca in plus 10 cai putere. Caroseria usoara si cresterea de putere vor face ca Superleggera sa ajunga de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde, cu 0.4 secunde mai rapid decat actualul Gallardo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru